Egyszerű kezelhetőség és több funkció

A CE6000-es egy megfizethető árú, de magas teljesítményű vágóplotter sorozatot képvisel. Professzionális szintű funkciókkal van felszerelve, úgy mint regisztrációs jel érzékelés és perforációs vágás, melyek segítségével az egyszerű címkék és csomagolás technikai termékek is előállíthatók. A fejlett funkcióknak köszönhetően a CE6000-es sorozat javítja a munka hatékonyságát és növeli a termelékenységet.

Verhetetlen ár és teljesítmény

 • A termékcsaládnak 3 tagja van különböző szélességben
 • Megnövelt vágási erősség (500 gramm)
 • Új 5. generációs regisztrációs jel érzékelő kontúrvágáshoz (ARMS 5.0)
 • Átdolgozott új modern külső és hosszú élettartamra tervezett mechanika
 • Kétféle kezelő felület (normál vagy egyszerű)
 • Nagyméretű grafikus kijelző háttérvilágítással
 • Könnyen kezelhető ingyenes szoftverek (Graphtec Studio és Cutting Master 4)

CE6000 letölthető adatlap

 

Megbízható minőség és egyenletes teljesítmény


Széleskörű alkalmazási lehetőség
a megnövelt vágási erőnek köszönhetően

A támogatott maximális vágási erő 500 gramm. A megnövelt erőnek köszönhetően a felhasználható anyagok köre bővült.
* Garantált maximális vágási erő 450 gramm a CE6000-60/120/120-AMO esetében.

Precíz anyagtovábbítás

Az új médiatartó stabilabb anyagtovábbítást tesz lehetővé

A beépített fék megakadályozza a tekercses médiák kontrollálatlan letekeredését. Ez elősegíti a nehéz tekercses médiák befűzését.

A CE6000-120/120-AMO esetében, a középső leszorító görgő erőssége két pozícióban állítható. Ez megakadályozza, hogy a média felemelkedjen a felületről, így a nagyméretű grafikák is stabilan és precízen vághatók, elcsúszások nélkül.
Az opcionális kosár segíti a kivágott grafikák begyűjtését.

Perforációs vágás

Az új perforációs vágás, az erő szabályzása, mellett a kés fel/le mozgásával biztosítja a tökéletes a minőséget. Ez az eljárás tökéletes vonalakat eredményez.

Automatikus panelezés

Az auto panelezés egy új lehetőség, mely automatikusan felosztja a nagy grafikákat kissebb oldalakra, melyek egymást követően kerülnek vágásra. Zökkenőmentes munkamenetet és tökéletes végeredményt produkál. A kisméretű oldalak miatt az anyag mozgatás korlátozott, így a vágás precízebb és pontosabb.

Intuitív működés és könnyű használat


Új nagyméretű LCD egyszerű menü használat

A CE6000-es beállításai könnyen elvégezhetők a nyomógombok és a nagy LCD (240 x 128 képpont) segítségével. A nagyméretű ikonok megkönnyítik a navigálást a menüben.

Könnyebb vágás az egyszerű menü módból

Két menü típus, Egyszerű és Normál, lehetőség van a választásra a felhasználó igényének megfelelően. Az Egyszerű menü módban csak az alapvető média és vágási beállítások módosíthatók.

Egyszerű mód: Könnyen kezelhető és Média beállítások Kommunikációs beállítások Plotter egyéb beállításai és leegyszerűsített felület.

Normál mód: Az összes beállítási lehetőség elérhető ezen a felületen.

Automatikus kommunikációs nyelv választás

Beállítható az automatikus kommunikációs nyelv választási funkció. Nagy segítség azoknak, akik több különböző szoftvert is használnak a CE6000-es plotterhez, mivel nem kell manuálisan módosítani a kommunikációs nyelvet a a programok közti váltásnál.

Elmenthető vágási beállítások (kondíciók)

8 különböző beállítás csoport menthető és tárolható el a különféle médiákra vonatkozóan, mely egyszerű váltást tesz lehetővé média csere esetén.

Továbbfejlesztett funkciók a termelékenység érdekében


Továbbfejlesztett ARMS 5.0 a precíz vágáshoz

4-pontos tengely igazítás

Egy egyedülálló algoritmus segítségével kontúr vágás esetén az X és Y irányú torzulások korrigálásra kerültek (A két irányú tengelykorrekció a Graphtec által szabadalmaztatott technológia.) Ennek köszönhetően sokkal precízebb a kontúr vágási folyamat.

Auto jel felismerés

Az első reg. jel érzékelése automatikusan történik a keresési területen belül, ezért nem szükséges a szenzort manuálisan a regisztrációs jel közelébe pozicionálni. A soron következő jel érzékelése szintén automata módon valósul meg, így egyszerű és gyors a regisztrációs jel keresés.

Többszörözött jel olvasása

Ha a grafika mátrix másolat funkcióval lett nyomtatva, a reg. jel olvasási és kontúr vágási folyamat minden másolatnál megismétlődik. Ez jelentős mértékben gyorsítja a termelékenységet.
* Ez a funkció csak Graphtec Studio vagy Cutting Master 3 szoftver használata esetén érhető el.

Szegmentált terület korrekció

A 4 pontos tengelyigazítás lehetővé teszi nagy méretű grafikák esetén – az anyagtovábbítás irányába (X tengely) – köztes reg. jelek beszúrását és azok olvasását, így növelve a kontúr vágás precizitását.
* Ez a funkció csak Graphtec Studio vagy Cutting Master 3 szoftver használata esetén érhető el.

Auto érzékenység állítás

A regisztrációs jel olvasó szenzor érzékenység beállítása automatikusan történik az aktuális médián, a jel és háttér fényvisszaverő képességének mérésével. A jel észlelés akkor is lehetséges, ha a háttér és a reg. jel közti kontraszt csökken. Például, ha színes háttéren fehér jelek vannak.

Kiterjesztett hasznos vágási terület

Az 5. generációs ARMS rendszer megnövelte a hasznos vágási területet azáltal, hogy reg. jelek külső oldaláig kihasználja a munkafelületet. Így nő a termelékenység és csökken az anyagveszteség.

Másolható ARMS

A COPY gomb felkerült a vezérlő panelre így egyszerűen készíthetünk másolatokat a plotter memóriájából. A vágási adatok az ARMS információkat is tartalmazzák, így lehetővé vált a munkánk gyors egymás utáni megismétlése számítógép használata nélkül.

ARMS parancs támogatás

A regisztrációs jel érzékelő rendszert (ARMS) vezérlő speciális program parancsok támogatottak, így mód van arra, hogy számítógépes szoftverből vezéreljük az ARMS rendszert.

Továbbfejlesztett szoftverek


Beépülő szoftver Illustrator-hoz és CorelDRAW-hoz

Cutting Master 4

Ezzel a beépülő szoftverrel közvetlenül Illustrator-ból vagy CorelDRAW-ból ki tudjuk vágni a grafikáinkat, ill. akár a plotter beállításait is módosíthatjuk. Olyan lehetőségeink vannak, mint regisztrációs jelkészítés, mátrix másolatok létrehozása, panelezés, kiszedő keret felhelyezés, kondíciók beállítása, és sok más. Lehetővé teszi, hogy egyszerű kezelés mellett a lehető legtöbbet hozza ki a plotterből.

< Főbb jellemzők >

 • Pozíció beállítása, nagyítás és kicsinyítés közvetlenül az előnézeti ablakban
 • Körvonalak létrehozása a vonalvastagság és az átfedés figyelembevételével
 • A kimenet színek vagy rétegek szerinti szétválogatása, függőleges és vízszintes kiszedést segítő vonalak beszúrása.
 • A grafika feldarabolása a panelezés funkcióval
 • Több plotter kezelése

Tervező szoftver

Graphtec Studio

Egy könnyen használható tervező szoftver új saját grafikák létrehozásához. A grafikák egyszerű előállítását segítik a program ikonok, melyek a rajzfelület körül helyezkednek el. Mint például az automatikus alakzat készítő, árnyékolás és egyéb szerkesztési funkció. Lehetőségünk van módosítani a plotter kondíciós beállításait és más funkcióit. EPS kiterjesztésű fájlok beimportálhatok, így felhasználhatók más népszerű tervező szoftverben készült grafikák is, például Adobe Illustrator-ban és CorelDRAW-ban

< Főbb jellemzők >

 • Új grafikák létrehozása az automatikus alakzatkészítővel, különböző vonaltípusokkal stb.
 • Automatikus kontúrrajzoló (támogatott formátumok: bmp, tiff, jpeg,etc)
 • EPS, DXF és más raszter grafikus formátumok importálása
 • Szöveg szerkesztés (forgatás, tükrözés, vonalra illesztés, stb.)
 • Több plotter kezelése

Plotter vezérlő szoftver

Plotter Controller

A szoftver segítségével a számítógépről módosíthatjuk a plotter különféle beállításait. A program a plotter driver segítségével indul el, mielőtt a szerkesztő szoftverből kiadott vágás vagy nyomtatás parancs végrehajtásra kerülne. A Plotter Controller és a szerkesztő szoftver futhat egyidejűleg, így a grafika szerkesztése és az aktuális plotter beállítások is könnyen áttekinthetők.

< Főbb jellemzők >

 • Vágási kondíciók beállítása
 • Teszt vágás végrehajtása
 • ARMS paraméterek beállítása és az utasítások végrehajtása
 • Adat irányba forgatása, hogy egyezzen a média befűzés irányával
 • Eszköz pozíció módosítása
 • Origó pont megadása
 • Utasítások kiadása gyors gombokkal

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn