Növelje termelékenységét és tegye kényelmesebbé a munkáját a Graphtec F-Mark automata lapadagoló rendszerrel

A rendszer által az ívek befűzése és továbbítása automatikus, így a vágási folyamatok kézi beavatkozás nélküli lap cserével történnek. Nagy darabszámú azonos minták, grafikák vágása esetén jelentősen növeli a termelékenységet. A munkafolyamat automatikusan ismétlődik a beállított darabszámnak megfelelően.

Befűzés Jelek felismerése Kontúrvágás Lapok összegyűjtése

Alkalmazási lehetőségek

Kinyomtatott grafikák kis szériás utófeldolgozására alkalmas, olyan termékek készítésére használható mint címkék, ruhára vasalható emblémák, asztali díszek stb.

A rendszer részei

Automata lapadagoló egység

Egy karra szerelt levegős tapadókorong felszippantja a lapot a tálcából és behelyezi a vágóplotterbe. Az adagolótálcába A4-től Szuper A3 méretig helyezhetők be az ívek. Maximum 200lap (35mm vastagságig) befogadására képes a tálca.

Kamera

A vágóplotter felső burkolatán elhelyezett kamera gyors 2 pontos tengelyigazítást végez, a nyomtatott grafikák kontúrvágását megelőzően.

Gyűjtő tálca

Vágás után az elkészült ívek beleesnek a gyűjtő tálcába.

Digital Cutting Software (Windows-hoz)

A rendszer tartozéka egy saját szoftver, amellyel az adagoló vezérelhető és a kontúr vágás beállítható. Miután az anyag betöltése megtörtént a felszerelt kamera a két referencia jelet érzékeli végrehajtja a tengelyigazítást és elvégzi a tökéletes kontúr vágást. A szoftver segítségével beállítható a másolatok száma, vágási nyomóerő, sebesség, ofszet érték. Lehetőség van Adobe Illustrator-ban vagy CorelDRAW-ban készült EPS kiterjesztésű fájlok importálására.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn