Prémium minőségű Eco solvent tinta.

Elérhető egyliteres flakonokban és 440ml-es kazettákban, Epson DX4, DX5 és DX6 nyomtatófejekhez lett kifejlesztve, amelyel elsősorban Roland, Mimaki és Mutoh nyomtatók üzemelnek (pl: Roland RS-640 vagy VP-540, Mimaki JV33 és Mutoh Valuejet)

Az Emerald E10-ECo egy plug ‘n play alternatív tinta, azaz átálláskor nincs szükség a tinta rendszer átmosására és új színprofilok készítésére.

Az Emerald E10-ECO kiválló alternatívája lehet az eredeti Eco tintának, olyan pozitív tulajdonságokkal bír mint az enyhébb szag, ragyogóan élnk színek, hosszantartó kültéri élettartam, nagy karcállóság. Az alacsony karbantartási igénynek köszönhetően folyamatos és megszakítás mentes munkát tesz lehetővé.

Az Emerald E10-ECO tintát széles anyagkompatibilitás jellemzi. a piacon fellelhető nyomathordozók többségével kompatibilis.

Az Emerald E10-ECO tinta gyártása során csak a kémiailag legerősebb pigmentek kerültek felhasználásra, így biztosítva a legjobb kültéri élettartamot és a ragyogóan élénk színeket.

Az Emerald E10-ECO ötvözi a lehető legjobb képminőséget a megbízhatósággal.

Színtartósság


Az Emerald E10-ECO tervezéssekor a legjobb anyagok kerültek felhasználásra.
Ennek köszönhetően a kinyomtatott garikák legalább 2 évig nem fakulnak.
ANutec tinták színtartósága az ISO 11341-esszabvány szerintlett tesztelve, az Avery 1005-ös öntapadó fólia felhasználásával.

Eltarthatóság


Az Emerald E12 tinták eltarthatósága bontatlan csomagolásban 18 hónap.

Nyomtatófej kompatibilitás


Az Emerald E10-ECO tintát Epson DX4, DX5 és DX6 nyomtatófejjel üzemelő nyomtatókhoz fejlesztették ki, amelyet a legtöbb Mutoh, Roland és Mimaki nyomtató is használ.
A további információkért a nyomtató kompatibilitásra és átállításra vonatkozóan kérem vegye fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségeink valamelyikén.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn