Környezetbarát eco-solvent tinta

Az Nutec Emerald E12 egy környezettudatos termék (ERP), elérhető 440ml-es kazettában és literes kiszerelésben. Epson DX4 és DX5-ös nyomtatófejekhez lett kifejlesztve, amelyeket elsősorban Mutoh, Roland és Mimaki nyomtatók használnak. Az Emerelad E12 tinta egy környezetbarát megoldást ajánl azoknak, akik fontosnak tartják a környezetük megóvását. A tinta a káros anyag kibocsájtás szempontjából nem sorolható a légszennyező anyagok közé.

Az Emerald E12 megtervezésénél a fejlesztők olyan tulajdonságokat tartottak szem előtt, amelyek növelik a felhasználhatóságot és különbözővé teszik a piacon fellelhető többi terméktől. A tinta a legmagasabb szintű megbízhatóságot biztosítja, garantált a megszakítás nélküli nyomtatás, és az alacsony karbantartási igény ezzel növelve a termelékenységet. Az Emerald E12 tinta kiváló anyagkompatibilitással rendelkezik az öntapadó és rugalmas anyagok széles skáláján. Ez elsősorban a tinta kémiai tulajdonságainak köszönhető, amely biztosítja az egyenletes tintacsepp elhelyezést, lehetővé téve a grafikák egymás után történő folyamatos nyomtatását.

Az Emerald E12 tintasorozat lehetővé teszi a grafikák fotó realisztikus megjelenítését, a legnagyobb nyomtatási sebesség mellett is. A tintaátállítás eredeti Eco/HS tintákról, nagyon gyors és probléma mentes, nincs szükség oldószeres átmosásra. Az Emerald E12 gyártása során csak a kémiailag legerősebb pigmentek kerültek felhasználásra, így biztosítva a legjobb kültéri élettartamot egy igen széles színskála mellett. Az Emerald E12 ötvözi a lehető legjobb képminőséget a megbízhatósággal, ez tekercsről tekercsre biztosított.

Színtarósság


Az Emerald E12 tervezéssekor a legjobb anyagok kerültek felhasználásra. Ennek köszönhetően a nyomtatott grafikák legalább 2 évig nem fakulnak.
A Nutec tinták színtartósága az ISO 11341-es szabvány szerint lett tesztelve, az Avery 1005-ös öntapadó fólia felhasználásával.

Eltarthatóság


Az Emerald E12 tinták eltarthatósága bontatlan csomagolásban 18 hónap.

Nyomtatófej kompatibilitás


Az Emarald E12 tintát Epson DX4 és DX5 nyomtatófejjel üzemelő nyomtatókhoz fejlesztették ki, amelyet a legtöbb Mutoh, Roland és Mimaki nyomtató is használ.
A további információkért a nyomtató kompatibilitásra és átállításra vonatkozóan kérem vegye fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségek valamelyikén.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn