Fényes, UV álló, egy komponensű, vízbázisú víztiszta fedő lakk

A Nutec Nucoat UV 500-G, egy fényes, UV álló, egy komponensű vízbázisú víztiszta fedő lakk, amely az egyedülálló kémiai kötésének köszönhetően, nagy mértékben javítja a kezelt felületek ellenálló képességét.

A Nucoat UV 500-G felhasználása nagyon egyszerű, a felületre görgők segítségével vagy a hagyományos kézi ecsetelő módszerrel lehet felvinni. A gyors száradás megkönnyíti az utófeldolgozást.

A Nucoat UV 500-G anyagkompatibilitása rendkívül széles, felhasználható a legtöbb UV és solvent nyomtatási eljárással készült felületen. Kiváló tapadással rendelkezik a legtöbb rugalmas és merev felületen.

A Nucoat UV 500-G nyomtatott felületen való alkalmazása minimális színeltérést eredményezhet, a felhordást követően tökéletesen elterül a felületen. Az első réteg száradása után lehetőség van egy második réteg felhordására is.

Felhasználásra vonatkozó utasítások


 

1.) Öntse a megfelelő mennyiségű Nucoat UV 500-G fedő lakkot egy edénybe.
2.) Hordja fel a Nucoat UV 500-G fedő lakkot a felületre egy simító eszközzel.


3.) Hordja fel a Nucoat UV 500-G fedő lakkot a felületre függőleges és vízszintes mozdulatokkal, egészen addig amíg el nem éri az egyenletes vastagságot. Az első réteg száradása után lehetőség van egy második réteg felhordására is.

Hasznos információk


A Nucoat UV 500-G használata ideális öntapadó fóliákon, rugalmas anyagokon, valamint egyes merev felületeken, növelve a karcállóságukat és kémiai ellenálló képességüket. A legjobb eredmény elérése érdekében a rétegvastagságnak hozzávetőlegesen 20 mikronnak kell lennie. 1 liter fedő lakk körülbelül 20 négyzetméter kezelésére elegendő.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn