Mild-solvent tinta nagy-felbontású nyomtatáshoz

A Nutec Sapphire S10 egy kiváló minőségű mild-solvent tinta amely, elérhető 440 ml-es kazettában és 1 literes kiszerelésben. Epson DX2, DX4 és DX5-ös nyomtatófejekhez lett kifejlesztve, amelyeket elsősorban Mutoh, Roland és Mimaki nyomtatók használnak. A Sapphire S10 megtervezésénél olyan tulajdonságokat tartottak szem előtt, amely növeli a felhasználhatóságot és különbözővé teszi a piacon fellelhető többi terméktől.

A tinta a legmagasabb szintű megbízhatóságot biztosítja, garantált a megszakítás nélküli nyomtatás, és az alacsony karbantartási igény ezzel növelve a termelékenységet. A Sapphire S10 tinta kiváló anyagkompatibilitással rendelkezik az öntapadó és rugalmas anyagok széles skáláján. Ez elsősorban a tinta kémiai tulajdonságainak köszönhető, amely biztosítja az egyenletes tintacsepp elhelyezést, lehetővé téve a grafikák egymás után történő folyamatos nyomtatását. A Sapphire S10 tintasorozat lehetővé teszi a grafikák fotó realisztikus megjelenítését, a legnagyobb nyomtatási sebesség mellett is.

A tintaátállítás eredeti Eco/HS tintákról, nagyon gyors és probléma mentes, nincs szükség oldószeres átmosásra. A Sapphire S10 gyártása során csak a kémiailag legerősebb pigmentek kerültek felhasználásra, így biztosítva a legjobb kültéri élettartamot egy igen széles színskála mellett. Az Sapphire S10 ötvözi a lehető legjobb képminőséget a megbízhatósággal, ez tekercsről tekercsre biztosított.

Szítartósság


A Sapphire S10 tervezésekor a legjobb anyagok kerültek felhasználásra. Ennek köszönhetően a nyomtatott grafikák legalább 2 évig nem fakulnak. A Nutec tinták színtartósága az ISO 11341-es szabvány szerint lettek tesztelve, az Avery 1005-ös öntapadó fólia felhasználásával.

Eltarthatóság


A Sapphire S10 tinták eltarthatósága bontatlan csomagolásban 18 hónap.

Nyomtatófej kompatibilitás


A Sapphire S10 tintát Epson DX2, DX4 vagy DX5 nyomtatófejjel üzemelő nyomtatókhoz fejlesztették ki, amelyet a legtöbb Mutoh, Roland és Mimaki nyomtató is használ. A további információkért a nyomtató kompatibilitásra és átállításra vonatkozóan kérem vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Hasznos információk


A ciklohexanon a oldószeres tinták egyik fontos kémiai összetevője. Az évek folyamán végzett kutatások azonban bebizonyították, hogy ez az összetevő nagy mértékben károsíthatja a környezete és a felhasználók egészségét. A Nutec mérnökei ezt a fontos tényt tartották szem előtt, amikor kifejlesztették a ciklohexanon mentes Sapphire S10 tintát. A Nutec Sapphire S10 tinta olyan kémiai összetevőket tartalmaz, amelyek tökéletesen képesek helyettesíteni a ciklohexanont. Ennek eredményeképpen, a Sapphire S10 megfelel a kategóriájára vonatkozó szigorú környezetvédelmi előírásoknak és a felhasználók is biztonságosabban használhatják a hagyományos oldószeres technológiával szemben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn