Teljesen oldószeres tinták ciklohexanolt nem tartalmazó tökéletes alternatívája

A Nutec Topaz T51+ egy kiváló minőségű mild-solvent tinta amely, 3 literes kiszerelésben érhető el. Xaar és Spectra nyomtatófejjel üzemelő nyomtatókhoz fejlesztették ki (pl: Mutoh Osprey, Mutoh Toucan, DGI). A tinta minden szempontból megfelel legmagasabb elvárásoknak is, legkiemelkedőbb tulajdonságai közé tartozik a megszakítás mentes munkamenet és a nagyon alacsony karbantartási igény, amelyek a termelékenységet növelik.

A Topaz T51+ alkalmas a legtöbb széles formátumú öntapadó és rugalmas anyag nyomtatására. Ez elsősorban a tinta kémiai tulajdonságainak köszönhető, amely biztosítja az egyenletes tintacsepp elhelyezést, lehetővé téve ezzel a grafikák egymás után történő megszakítás mentes folyamatos nyomtatását. A Topaz T51+ gyártása során csak a kémiailag legerősebb pigmentek kerültek felhasználásra, így biztosítva a legjobb kültéri élettartamot egy igen széles színskála mellett. A Topaz T51+ ötvözi a lehető legjobb képminőséget a megbízhatósággal, ez tekercsről tekercsre biztosított.

Színtartósság


A Nutec Topaz T51+ tervezéseskor a legjobb anyagok kerültek felhasználásra. Ennek köszönhetően a nyomtatott grafikák legalább 2 évig nem fakulnak. A Nutec tinták színtartósága az ISO 11341-es szabvány szerint lettek tesztelve, az Avery 1005-ös öntapadó fólia felhasználásával.

Eltarthatóság


A Nutec Topaz T51+ tinták eltarthatósága bontatlan csomagolásban 18 hónap.

Nyomtatófej kompatibilitás


A Topaz T51+ tintát Xaar és Spectra (pl: Mutoh Osprey, Mutoh Toucan, DGI) nyomtatófejjel üzemelő nyomtatókhoz fejlesztették ki A további információkért a nyomtató kompatibilitásra és átállításra vonatkozóan kérem vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségek valamelyikén.

Hasznos információk


A ciklohexanon a teljesen oldószeres tinták egyik fontos kémiai összetevője. Az évek folyamán végzett kutatások azonban bebizonyították, hogy ez az összetevő nagy mértékben károsíthatja a környezete és a felhasználók egészségét. A Nutec mérnökei ezt a fontos tényt tartották szem előtt, amikor kifejlesztették a ciklohexanon mentes Topaz T51+ tintát. A Nutec Topaz T51+ tinta olyan kémiai összetevőket tartalmaz, amelyek tökéletesen képesek helyettesíteni a ciklohexanont. Ennek eredményeképpen, a Topaz T51+ megfelel a kategóriájára vonatkozó szigorú környezetvédelmi előírásoknak és a felhasználók is biztonságosabban használhatják a hagyományos oldószeres technológiával szemben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn